tiistai 26. huhtikuuta 2016

Sitka-kiertue starttaa 27.4.


SITKA -metsästysasut pian ensimmäistä kertaa saatavilla Suomessa, vain Erätukusta. Esittelemme myymälöissämme tulevaa mallistoa - tule tutustumaan ja varaa omasi ennakkoon!

SITKA-Kiertueen aikataulu

27.4. Lappeenranta
28.4. Joensuu
29.4. Kuopio
2.5. Jyväskylä
3.5. Kajaani
7.5. Oulu
9.5. Kokkola

10.5. Seinäjoki
13.-15.5. Rovaniemi
17.5. Pori
18.5. Salo
19.5. Vantaa
20.5. Lahti
21.5. Lielahti

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Hulluna Hiihtoon suksien ennakkomyyntipäivät Oulussa 5.-6.5.

Hulluna hiihtoon SUKSIEN ENNAKKOMYYNTIPÄIVÄT 5.-6.5. Oulun Erätukussa. Paikalla Petter Northug, 2 x olympiavoittaja ja 13 x maailmanmestari! Paikalla myös to 5.5. : Mika Ström, pe 6.5.: Harri Kirvesniemi, to-pe: Mikael Väliheikki, Juha Alliniemi, Petteri Poutanen, Johan Lind, Teemu Mäkinen, Ilkka Lamminsivu...


Tervetuloa!

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Klubilaisten ostopäiviä vietetään 20.-24.4.

Klubilaisten ostopäivät alkoivat! Nyt kaikista JahtiJakt, NorthSky, NorthIce ja Woodlander -tuotteista klubilaisille -20% alennus. Alennus myös tarjoustuotteista! 😊✨👍



Liity nyt mukaan klubiin verkkokaupassamme tai myymälässämme ja -20% on käytettävissäsi heti. Kampanja ei ole voimassa remontin takia Seinäjoen, Turtolan ja Lielahden myymälöissä. 

Kampanja on voimassa 24.4.2016 saakka.

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Tutki riistakameralla, mitä eläimiä tontillasi liikkuu!


Kevätvinkki! Tutki riistakameralla, mitä eläimiä tontillasi liikkuu. Kun sijoitat riistakameran elämien suosimalle reitille metsään tai esimerkiksi mökkitontillesi, näet kameran selkeistä kuvista, mitä eläimiä alueella liikkuu. Lähialueilla käyneiden eläimien tutkiminen on iso elämys myös lapsille.




maanantai 18. huhtikuuta 2016

Erätukku kiertueella - seuraavaksi Kemijärvi!



Lähdemme kiertueelle paikkakunnille, joissa meillä ei ole myymälää. Ensimmäisenä vuorossa oli Pudasjärvi ja sieltä suuntaamme Kemijärvelle. Kemijärven myymälä avataan tiistaina 19.4. ja palvelemme perjantaihin 22.4. saakka. Myymälä on avoinna joka päivä klo 10-18. Tervetuloa tekemään hirveen hyviä ostoksia osoitteeseen Vapaudenkatu 3-5!

Erätukku Kemijärvi 19.-22.4.
Vapaudenkatu 4
Palvelemme ark 10-18



maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kevätvinkki - Lähde linturetkelle!

Kevätvinkki! Lähde linturetkelle: Lintujen kevätmuutto on näyttävä luonnonilmiö ja hyviä lintupaikkoja on Suomessa paljon!


Havaintopaikat löytyvät netistä hyvin hakusanalla "lintupaikka". Tarvittaessa löydät lintuharrastusohjeita ja alueellisten harrastusyhdistysten yhteystietoja mm. birdlife.fi -sivustolta.


torstai 7. huhtikuuta 2016

Erätukku kiertueella - Olemme Pudasjärvellä 12.-16.4.!


Lähdemme kiertueelle paikkakunnille, joissa meillä ei ole myymälää. Aloitamme kiertueen Pudasjärveltä, jossa myymälämme on 5 päivää. Myymälä avataan tiistaina 12.4. ja palvelemme lauantaihin 16.4. saakka. Pudasjärvellä palvelemme arkisin klo 10-18 ja lauantaina 10-16. Tervetuloa Pudasjärven kauppaamme osoitteeseen Kauppatie 3! :)

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Erätukku Oy ja SITKA Gear yhteistyöhön

Erätukku Oy ja GORE-TEX:in omistama SITKA Gear aloittavat yhteistyön. Erätukku toimii SITKA Gear -tuotteiden maahantuojana Suomessa ja vastaa SITKA Gear -tuotemerkin aseman kehittämisestä Suomen markkina-alueella.

SITKA Gear on johtava yhdysvaltalainen metsästysasujen ja -varusteiden valmistaja, joka on tunnettu teknisesti edistyksellisistä pukeutumisratkaisuista vaativiin sää- ja maasto-olosuhteisiin. Yrityksen toimintafilosofiaan kuuluu voimakas sitoutuminen vastuullisen metsästysharrastuksen kehittämiseen, kaikille tasa-arvoisten metsästysmahdollisuuksien turvaamiseen sekä luonnon ja eläimistön elinolosuhteiden säilymiseen. SITKA Gear on GORE-TEX:in kokonaan omistama yritys ja ainoa GORE-TEX:in oma vaatetuotemerkki.
- Suomi on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista metsästyksen markkina-alueista Euroopassa. Olosuhteet ovat vaativat, harrastajien määrä on korkea ja metsästyskulttuuri on vastuuntuntoista. Mikä tärkeintä, metsästys on harrastuksena aidosti kaikkien ulottuvilla – kynnys metsästyksen aloittamiseen on Suomessa alhaisempi kuin ehkä missään muualla, sanoo SITKA Gear Euroopan myyntipäällikkö Dan Hyllested.
- Erätukku on SITKA Gearille paras yhteistyökumppani Suomessa. Yritys on aidosti valtakunnallinen toimija ja sillä on valmiit hyvät suhteet suomalaisiin metsästäjiin, sanoo Hyllested.
SITKA Gearin metsästysasut lanseerataan Suomessa valtakunnallisesti elo–syyskuussa 2016. Tarjolle tulee laaja valikoima SITKA Gearin teknisiä metsästysasuja sekä varusteita.
-  Olemme otettuja siitä, että pääsemme aloittamaan yhteistyön SITKA Gearin kanssa. Gore omistajana takaa, että SITKA Gearin tuotteiden teknologiat ovat viimeisintä uutta. Mielestämme SITKA Gearin tuotteet tuovat merkittävän laajennuksen Suomessa tarjolla olevaan metsästystuotevalikoimaan. Kun asut ja varusteet ovat tarjolla suomalaisissa kaupoissa, niiden ostaminen ja kokeileminen on helppoa kaikille metsästäjille ja luonnossa liikkujille, sanoo Erätukun toimitusjohtaja Markku Lampela.